U bevindt zich hier:

Voordelen dakisolatie

Uw dak kan op verschillende manieren geïsoleerd worden. Voor het isoleren van daken heeft Isotechniek een scala van materialen die aangebracht kunnen worden aan de binnenzijde van het dakbeschot. Belangrijkste reden hiervoor is dat wij u in iedere situatie en elke vorm, de beste isolatievorm kunnen aanbieden.

Ongeacht of we in uw specifieke geval kiezen voor onze unieke grijze EPS Isoparels of voor Pur’fect, Easycell, Warmcel, Sonebel, Shedisol of Powerline al onze isolatiematerialen garanderen een verlaging van uw energierekening van tenminste 15 procent. Voor daken waar aan de binnenzijde reeds een afgewerkte plaat is aangebracht is Warmcel cellulose isolatie een prachtig product dat niet alleen hoog scoort op milieuvriendelijkheid, maar ideaal te verwerken is aan de binnenzijde, maar indien nodig ook vanaf de buitenzijde.

EPS Isoparels
Een product met minimale verlast voor de bewoners is het EPS parelsysteem dat van buiten af wordt aangebracht. Door de tussenruimte in uw dak te vullen met EPS Isoparels isoleert u uw woning op een uiterst snelle en effectieve manier. Met een pistool worden de korrels met verlijming in de tussenruimte tussen de pannen en het dakbeschot geïnjecteerd.
Oneffenheden zoals tengels en panlatten, zijn hierdoor geen probleem. En ook kieren en naden worden door ons in een handomdraai met isolatiemiddel afgedicht.

Pur’fect
Daarnaast werkt Isotechniek met het vernieuwde en sterk verbeterde polyurethaan, ofwel PUR. We noemen dit liefkozend Pur’fect isolatieschuim. Een materiaal dat wij bij bergzolders toepassen. Pur’fect bestaat uit twee componenten polyurethaan, is CFK-vrij en daarom uiterst milieuvriendelijk. Pur’fect heeft een uitzonderlijk lage warmtegeleidings-coëfficient, kortom de hoogste isolatiewaarde. Pur’fect isolatie heeft gunstige eigenschappen. Zo is het toepasbaar binnen een groot temperatuurbereik, heeft het goede mechanische eigenschappen, is stabiel, vormvast en licht in gewicht.

Easycell
Het vlokkensysteem van Easycel wordt zoals aangegeven door ons onder druk ingeblazen in de holle ruimte tussen het dak en dakbeschot in zogenaamde dakdozen. Het materiaal is vochtregulerend, neemt vocht uit de lucht op en staat het ook geleidelijk weer af.

Warmcel®
Ons unieke en gepatenteerde Warmcel®-systeem is een zogenaamde cellulose-isolatie en wordt door ons aangebracht door middel van inblaas- of spraytechnieken. Een techniek die met name geschikt is voor houtskeletbouw. Het materiaal is volledig recyclebaar en heeft een niet te evenaren isolatiewaarde met een unieke prijs kwaliteitsprestatie.

Sonebel
Dit is een harde glaswolplaat van fabrikant Isover, aan één zijde voorzien van een witte kunststof structuurfolie. De plaat kan tussen de gordingen worden aangebracht, direct tegen het dakbeschot. Alle typen worden aan de binnenzijde van de dakconstructie aangebracht. Isotechniek controleert of in de bestaande constructies voorzieningen zijn aangebracht (zoals dampremmende lagen) die bij handhaving het vochtklimaat ongunstig beïnvloeden. Bij het naisoleren van hellende daken dient veel aandacht te worden geschonken aan het al of niet luchtdicht afwerken van de constructie om vochtproblemen te voorkomen.

Shedisol
Schedisol is een zelfdragende glaswolplaat van Isover, die aan de binnenzijde (zichtzijde) is voorzien van een vlakke glasvliesversterkte aluminium bekleding. Deze platen zijn geheel omkleed met glasvlies om tot een optimaal resultaat te komen. De aluminium bekleding is in principe naturel afgewerkt, maar kan in iedere gewenste kleur door u worden afgelakt. De platen worden door ons tussen de gordingen direct tegen het dakbeschot bevestigd.

Powerline
Powerline is een hardschuim isolatieplaat van Recticel en heeft een zeer hoge isolatiewaarde. De zelfdragende platen zijn aan beide zijden voorzien van een zilver aluminium bekleding die er mede voor zorgt dat het dak hermetisch wordt gesloten. Dit voorkomt dat warme lucht naar buiten verdwijnt en/of koude lucht naar binnen stroomt

Met Isotechniek kiest u voor zekerheid!

Isotechniek is een, door het Instituut voor Keuring en Onderzoek van Bouwmaterialen (IKOB) en BV Kwaliteitsverklaringen Bouw (BKB), gecertificeerde onderneming. Bij Isotechniek voldoen we dan ook aan de strengste eisen en richtlijnen. Daarnaast werken we volgens het zogenaamde KOMO procescertificaat, dat het nationale keurmerk voor de bouwsector is en een door VROM geaccepteerd bewijs dat aan het bouwbesluit wordt voldaan.

Isotechniek één van de oudste bedrijven die gespecialiseerd is in het na-isoleren van woningen. Onze naam staat voor vakmanschap, kwaliteit en integriteit. U krijgt van ons dan ook standaard 10 jaar garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden én geleverde materialen!

Vragen over dakisolatie?

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan met één van onze Isotechniek isolatie adviseurs. Als allround professional kunnen wij u iedere vorm van isolatie aanbieden die uw woning vanaf dag één energiezuiniger maakt. Een verschil dat uw woning zo maar aan A+ certificaat zou kunnen opleveren. U kunt bij ons terecht voor het isoleren van uw spouwmuren, kruipruimte, dak, vloer en tussenwanden. Maar ook voor geluidsisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk weten wij alles over eventuele subsidiemogelijkheden als u besluit om uw woning te isoleren.

Ja, ik wil meer weten over mijn besparingsmogelijkheden en wooncomfort. Neem vrijblijvend contact met mij op!