U bevindt zich hier:

Uw kruipruimtes isoleert u met Klimadekens® 

Om uw kruipruimtes effectief te isoleren, gebruiken wij - afhankelijk van uw woon-situatie - bij voorkeur Klimadekens®. Er is namelijk geen snellere, schonere of goedkopere manier denkbaar. Maar het is ook mogelijk om deze ruimtes te isoleren met isoparels of pur. Welke methode u ook kiest, alle drie de systemen verhogen uw wooncomfort dezelfde dag nog. Of u nu kiest voor Kilmadekens®, Isoparels of pur, alle drie de systemen hebben een onevenaarbaar energie besparend en comfort verhogend effect. Onze unieke gepatenteerde Klimadekens® isoleren niet alleen thermisch, maar lossen ook direct eventuele vochtproblemen. Klimadekens® worden door ons vooraf gefabriceerd en beschikken over een dubbelwandig polyetheen element gevuld met EPS isoparels. Omdat deze als lamellen op elkaar aansluiten wordt de de relatieve (lucht)vochtigheid in kruipruimtes tot een minimum terug gebracht. 

Klimadekens geven een isolerende impuls

De Klimadekens® worden door ons in kruipruimtes uiteraard op de bodem gelegd, maar ook gedeeltelijk tegen de wand omhoog gezet. We sluiten de bodem dus eigenlijk, wat de isolerende werking van onze Klimadekens® een extra impuls geeft en de het damptransport naar de bovenliggende woonruimtes tot een minimum beperkt. Een daling die er in de praktijk voor zorgt dat uw woon- en leefcomfort tot een maximum wordt verhoogd.

Klimadekens® hebben een oplossend vermogen

De folie die wij voor onze Klimadekens® gebruiken is vazelfsprekend bestand tegen vocht, maar ook mirco-organismen (schimmels) en bodemzuren. De geringe diameter van de speciale EPS isoparels die wij in onze Klimadekens® gebruiken zorgen ervoor dat de dekens zich zonder problemen aanpassen aan de ondergrond. We hebben daardoor geen last van eventuele oneffenheden op de bodem van kruipruimtes.

Klimadekens® hebben een hogere isolatiewaarde 

De Rc-waarde van 2,8 van onze Klimadekens® is vergelijkbaar met een 9 cm dikke purlaag, die mits mogelijk, door ons tegen de ondervloer zou kunnen worden aangebracht. Mocht het in uw specifieke geval slimmer zijn om met Pur’fect te werken, dan is in principe eenzelfde Rc waarde te bereiken. Mocht ervoor kiezen om uw kruipruimte met losse EPS isparels te isoleren, dan dient deze tenminste met een 10 centimeter dikke laag EPS isoparels te worden gevuld om een zelfde effect te behalen. 

Kruipruimte isolatie binnen een dag geregeld

Ongeacht de vorm die we samen met u kiezen om de kruipruimtes in uw woning te isoleren, in principe zijn we in een dag met deze uiterst effectieve en energiebesparende maatregel. 
Bent u overtuigd van de voordelen van kruipruimte isolatie? Wij adviseren u graag of uw huis geschikt is voor kruipruimte isolatie. Maak meteen een vrijblijvende afspraak en u hoort van de Isotechniek isolatie adviseur wat de mogelijkheden zijn!

Ja, ik wil meer weten over mijn besparingsmogelijkheden en wooncomfort. Neem vrijblijvend contact met mij op!